Reducere 20% la toate tricourile : Doar in perioada 23-28 Aprilie  

De 8 Martie un cadou pentru mama este o bucurie

De 8 Martie un cadou pentru mama este o bucurie

Fiecare zi poate fi un prilej de multumire si recunostinta pentru mamele noastre. Ne-au ocrotit, au incredere in noi, ne dau intotdeauna aripi. Stiu cand ne este mai greu si stiu sa se bucure de implinirile noastre.

Cum ar fi fost primii nostri pasi fara iubirea, ocrotirea si atentia pe care mama ni le-a oferit fara a cere nimic in schimb? Ce am putea oferi inapoi ca sa compenseze tot binele primit in debutul vietii noastre ?

Stim fiecare dintre noi ce ar bucura-o in mod deosebit. Poate o iesire intr-un loc preferat, o sueta si o vorba buna sau un obiect util in casa. In mod sigur un cadou cu putere de simbol, care sa dainuie peste timp si sa-i aminteasca de noi, va fi bine primit si apreciat. Daca pentru cumpararea obiectului util mamei noastre nu avem prea multe semne de intrebare, in ce priveste cadoul simbolic avem multe variante si, de multe ori, nu ne putem decide. Trebuie sa fie pe placul ei, sa poata fi pastrat cu usurinta, poate sa il si poarte din cand in cand si sa o trimita cu gandul la noi.

Un tricou pentru iesirile in oras, o perna pentru canapeaua din living, un ceas de perete sau o cana cu un mesaj care sa-i bucure fiecare zi ? Oricare dintre acestea pot fi o mare bucurie pentru mama si le gasesti pe toate, in fel de fel de variante, in magazinul nostru online: https://www.deyu.ro Dar cum ar fi daca ai oferi un cadou cu mesaj personalizat ? „Te iubesc mai mult decat orice. Fiica ta / Fiul tau”, „Ceasul indica tineretea ta eterna, draga mama”, „Esti mama perfecta, sa nu te schimbi niciodata!”, „Ziua asta este cea mai buna zi din viata ta, mama”, „O cafea buna, o viata foarte buna”, „Si cand citesti asta sunt tot cu gandul la binele tau, mama !”, „Timpul trece pentru ca tu sa intineresti” sau altele pe placul tau.

Este o zi din an foarte potrivita pentru a ne arata aprecierea pentru mama si printr-un cadou potrivit: 8 Martie. Este ziua speciala incununata de frumoasa aura de sarbatorire pentru cea care ne-a oferit viata. Inceput de primavara, inceput de speranta si zi de celebrare.

Chiar daca suntem departe sau foarte aproape de parintii nostri, in ziua de 8 Martie trebuie sa aratam atentia si pretuirea pentru mama noastra. Sunt zile sau poate chiar saptamani in care ne ocupam prea mult de treburile imediate si uitam sa mai dam un semn celor dragi, parintilor nostri. Si nu au nevoie de prea mult.

O vorba buna, preocupare pentru traiul lor si dovezi simbolice de iubire. Suntem sau vom fi si noi parinti si incepem sa simtim cat de mult conteaza sa primesti apreciere de la cei dragi. De ziua lor de nastere si de Ziua Mamei ne vom face sigur prezenti cu gesturi de apreciere si consideratie. Este din ce in ce mai usor sa comunicam cu parintii si din ce in ce mai usor sa alegem si sa oferim cadouri.


Vestea buna este ca anul acesta ii poti darui mamei un cadou personalizat, ales din magazinul nostru. Daca ai o idee anume, daca doresti sa o surprinzi cu un mesaj special, scrie-ne si gasim cea mai buna solutie. Ambalam cu grija si livram acolo unde doresti: direct la domiciliul mamei sau la biroul sau casa ta, daca vrei sa oferi direct cadoul. Doar grabeste-te, 8 Martie se apropie si cererea de cadouri potrivite este mare. Comanda astazi si de restul ne ocupam noi.
La multi ani mamelor noastre!


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00, Sambătă - Duminică: ÎNCHIS

0765566919 office@deyu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!