Tricourile Personalizate - Cum au apărut?

Tricourile Personalizate - Cum au apărut?

Articolele de vestimentatie care sunt cele mai cautate, incă de pe la mijlocul lunii martie, si pana pe la sfarsitul lunii septembrie, sunt fară doar si poate tricourile.

Toti avem cel putin un TRICOU PERSONALIZAT , dar majoritatea dintre noi nu știm cum a apărut aceasta piesa vestimentară atat de indrăgită.

Nu putem vorbi despre 
TRICOURI PERSONALIZATE  fără sa le cunoastem istoria.

 Inainte ca tricourile sa fie una din cele mai simple si mai populare forme de exprimare personală cu ajutorul vestimentatiei, istoria pentru tricourile personalizate parcurge o lunga calatorie.


Tricourile au aparut pentru prima data in SUA si au fost produse in premiera pentru soldati din armata americana in timpul Rzboiului Hispano American care a avut loc in anul 1898 intre Spania si Statele Unite ale Americii.

Popularitatea tricourilor creste in momentul in care soldatii poarta aceste tricouri ca si lenjerie de corp. In timpul liber soldatii aveau obiceiul sa poarte tricourile la vedere in combinatie cu pantalonii de armata.


Ei bine, timpul a trecut, iar in anul 1939, a aparut primul tricou care facea referire la lansarea filmului Vrajitorul din Oz, iar mai apoi Air Corps Gunnery School a personalizat tricouri din anul 1942. 
Persoana care a facut in mod real tricourile celebre a fost Marlon Brando.


 In prezent tricourile au cucerit deja lumea si nu sunt persoane care sa nu poarte macar un tricou in garderobele lor.
Tricourile sunt versatile si se pot mula pe mai multe stiluri. Pot sa fie amuzante si pot sa va scoata din anonimat, le transmit celorlalti cate ceva despre voi, va ajuta sa va identificati cu anumite grupuri de apartenenta si transmit opiniile  si credintele pe care le aveti.



In cazul in care ai de transmis un mesaj celor din jur, sau dacă vrei sa promovezi un eveniment, sau chiar și o afacere, ai posibilitatea de a o face prin intermediul tricourilor personalizate.

Daca vrei un tricou amuzant sau vrei ceva care sa iti facă invidiosi colegii de birou si nu ști ce sa mai porți sau te-ai  saturat de hainele pe care le ai, vrei ceva nou si nu ai un buget mare poți să intri pe site-ul www.deyu.ro  si sa iti alegi  ce ți se potriveste.

 
 

.

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00, Sambătă - Duminică: ÎNCHIS

0765566919 office@deyu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!