Cadouri personalizate pentru cei care au de toate

Cadouri personalizate pentru cei care au de toate
Ce să îi oferi unei persoane care are de toate? Cum să surprinzi un om care le-a văzut și le-a avut pe toate? Ce cadou să faci unei persoane înstărite, pentru care nu contează nimic din ce i-ai putea tu oferi? Ei bine, pentru acest tip de persoane nu este o idee bună să mergi pe principiul "Dacă iau ceva scump, sigur o să îi placă". Nu funcționează așa. Pentru aceste persoane, nu contează cadourile scumpe, ci cadourile inspirate. Cele care le trezesc emoții pe care un parfum de 500 de Euro nu le mai trezesc demult. Un cadou care să bată la porțile sufletului, nu ale portofelului. Un cadou personalizat într-un mod foarte personal este secretul pentru a ajunge la inima acestor oameni. Vezi mai jos câteva idei de cadouri pentru persoanele care au de toate!
 

Cadouri personalizate pentru cei care au de toate


Ce cadou personalizat ai putea să îi oferi unei persoane dragi care are de toate, fără să îți dai peste cap bugetul și să riști să faci o alegere nepotrivită? Iată mai jos câteva dintre sugestiile noastre:
 
  • Un tricou personalizat cu mesaj

Poți alege un mesaj dintre cele propuse de noi sau poți veni tu cu mesajul tău, iar noi îl transpunem pe tricou! Cu siguranță, acesta este un cadou care impresionează chiar și pe cineva care are de toate. Important este să alegi un mesaj cu impact!


tricou personalizat cu texttricou cu personalizare
 
  • O șapcă personalizată adecvată pasiunii sale

Oamenii bogați au de obicei hobby-uri interesante, cum ar fi pescuitul, vânătoarea sau recondiționarea mașinilor de epocă. Are undițe, arme și mașini foarte scumpe, dar știi ce s-ar putea să nu aibă? O șapcă să îi protejeze ochii și capul de soare, praf și vânt. Deseori, oamenii înstăriți au de toate, dar nu au exact lucrurile mici care să le aducă detaliul ce lipsește în viață.

Dacă ai un prieten cu astfel de pasiuni outdoor, oferă-i o șapcă personalizată și vei constata că o va purta mai des decât își va folosi uneltele! Poți alege una cu un mesaj propus de noi sau îți putem crea o șapcă după indicațiile tale. 

sapca personalizata pescar
sapca cu personalizare 
 
  • Un tricou cu mâneca lungă personalizat 

La fel, mesajul este foarte important. Ar trebui să fie în concordanță cu pasiunea lui outdoor, cu sportul preferat, cu stilul său de viață. Crede-ne pe cuvânt, chiar și un om care are de toate nu poate avea prea multe tricouri cu mâneca lungă personalizate în sezoanele de toamnă, iarnă și primăvară! 

tricou cu maneca lunga personalizat

 
  • Un șorț de bucătărie personalizat

Dacă pasiunea secretă a acestei persoane care are de toate este gătitul, cu siguranță va aprecia un șorț amuzant, dar și util, care să îi protejeze hainele. Poți alege doar șorțul sau poți alege un set de bucătărie personalizat


sort cu personalizare
 
  • Fotografii magnetice cu cele mai frumoase amintiri

Poți să ai de toate, însă niciodată nu poți avea prea multe amintiri frumoase cu cei dragi! De aceea, pentru cei care au de toate, o idee bună de cadou ar fi imaginile printate pe suport magnetic, care le vor aminti mereu că familia este cea mai importantă!

poze magnet pentru frigider
 
  • Un tablou canvas personalizat

O altă recomandare bună de cadou pentru persoanele care au de toate este tabloul canvas personalizat cu o serie de imagini dragi. Acest tablou poate fi pus ușor pe perete în camera copilului, în birou, în bucătărie sau în orice altă încăpere. Importantă este alegerea imaginilor cu cel mai mare impact emoțional. 

tablou canvas cu personalizare
 
  • Un glob personalizat de pus în brad

Este adevărat! O persoană poate avea totul pe lume, însă cel mai probabil nu are globuri personalizate cu fotografii, numai bune de pus în brad Crăciunul acesta! Surprinde destinatarul cu un astfel de cadou unic! 

glob personalizat pentru brad

Cum ți se par aceste idei? Acum nu mai pare atât de grea alegerea unui cadou pentru o persoană care are de toate, nu-i așa?
 

Recomandări pentru alegerea cadoului perfect


Pentru a lua cea mai bună decizie în privința cadoului perfect pentru o persoană care deja are de toate, asigură-te că:
  • alegi o tematică a personalizării adecvată ocaziei, 
  • afli ce pasiuni are destinatarul, 
  • cauți imagini adecvate sau le ceri de la prietenii și familia sa, 
  • ești creativ cu textele pentru personalizare, 
  • oferi ceva care să fie frumos, personal, dar și util, 
  • verifici ofertele și design-urile de pe Deyu.ro.

Îți lăsăm mai jos câteva idei de cadouri personalizate pentru cei care au de toate! 

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00, Sambătă - Duminică: ÎNCHIS

0765566919 office@deyu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!