De ce sa alegi tricouri personalizate?

 De ce sa alegi tricouri personalizate?
Articolele de vestimentatie foarte căutate, in ultima perioada sunt fară doar si poate tricourile personalizate.

 De ce sa alegi tricouri personalizate?

Dacă alegi să cumperi un tricou din magazin, sunt șanse mari să fie și altcineva care poartă același tricou. Așadar, purtând un tricou personalizat, vei fi mereu unic cu aparițiile tale și te vei face mai ușor remarcat în cercurile de prieteni, dar și în alte anturaje.



Pentru cei care doresc să facă o asfel de alegere, prezentăm câteva dintre motivele pentru care un asfel de cadou este o idee bună



1 Transmite un mesaj celorlalți


Printr-un tricou personalizat poți transmite mesaje celor din jurul tău legat de ideile tale, gânduri sau stări pe care le ai în această perioadă. Prin haine personalizate îți arăți gîndurile fără să le exprimi. Poți de asemenea să expui niște mesaje interesante care îi fac pe cei din jur să se gândească mai bine la anumite lucruri din viața lor.




2 Un cadou care nu se uită


O idee memorabilă este tocmai imprimarea unei imagini.Tricoul in egală măsură este calitativ, din bumbac, deci va fi pe termen lung un articol vestimentar numai bun de purtat cu drag


3 Accesibile


Deși personalizezi tricoul cu ideile tale, nu ai costuri extra. Dimpotrivă, cele mai multe tricouri personalizate sunt chiar mai ieftine decât modele de la branduri de top și calitatea materialului poate fi aceeași.


4 Un cadou cu mesaj

 


Spre deosebire de acele cadouri clasice ce vin insoțite de mesaje cu urâri de bine, in cazul unui tricou personalizat alte mesaje sau cuvinte sunt de prisos. Exprimi mai multe prin însusi cadoul ales, iar zambetul de satisfacție, de admirație si multumire al destinatarului nu are cum sa intarzie . Acesta va aprecia ideea, cadoul, efortul tău si modul in care potrivești ceva specific lui cu un cadou practic in egala masura.



5 Transformi angajații într-o echipă


La anumite activități de teambuilding cu ceilalți angajați, poți să îi apropii și să se simtă ca o echipă dacă toți poartă tricouri personalizate. Aceștia devin niște reprezentanți de seamă ai unui brand pe care îl respectă și de care se bucură. Este și o strategie inteligentă de marketing.



Cum alegi tricoul potrivit?

La noi găsesti doar material de calitate garantat pentru fiecare tricou personalizat, din bumbac 100%.  Tu trebuie doar sa  găsești culoarea potrivită pentru tricoul pe care il vei personaliza. Nu uita de mărime, să fie cea potrivită pentru tine sau pentru persoana căreia urmează să îi faci un cadou personalizat. Acestea sunt principalele criterii după care te ghidezi la alegerea tricoului. Pe Deyu .ro  găsești și modele deja personalizate care te-ar putea atrage.

Ce câștigi cu aceste tricouri personalizate?
 
  • Imagine. Numeroase persoane, în special în cazul familiilor sau cuplurilor noi, doresc să se prezinte cu același stil vestimentar, pentru a fi recunoscuți de departe. Cu ajutorul tricourilor personalizate, uneori reușesc și acest lucru.
  • Timp. Vital mai ales atunci când stai în fața dulapului și nu știi cu ce să mergi la petrecere. Având set de tricouri personalizate, ai economisit timp măcar pentru partea de sus a ținutei.
  • Creativitate. Se vede când este din belșug creativitate atunci când mesajele sau modelele alese pentru tricourile personalizate ridică o sprânceană sau smulg un zâmbet în atelierul Deyu .



Dacă dorești sa faci un cadou inedit pe lângă tricouri personalizate poți alege si TABLOURI CANVAS  personalizate , Sapca personalizata Bluze  personalizate   sau chiar CANI PERSONALIZATE  .
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00, Sambătă - Duminică: ÎNCHIS

0765566919 office@deyu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!