Reducere 20% la toate tricourile : Doar in perioada 23-28 Aprilie  

GHID: Cum alegi un cadou personalizat de Crăciun online?

GHID: Cum alegi un cadou personalizat de Crăciun online?
Îți amintești frenezia de anul trecut, când umblai prin magazine pe ultima sută de metri pentru a găsi cadouri de Crăciun pentru cei dragi? Cu siguranță, îți amintești traficul, aglomerația, îmbulzeala și faptul că ai cumpărat ce ai mai găsit prin stocul magazinelor. Ce ar fi ca anul acesta să te organizezi mai bine, mai din timp și să economisești timp, nervi și bani comandând pe internet? Citește acest ghid oferit de Deyu.ro și descoperă cum alegi un cadou personalizat de Crăciun online!
 

Crăciunul - un moment special ce trebuie marcat cu cadouri speciale


Găsirea cadoului perfect pentru persoanele dragi este o mare aventură de Crăciun. De ce? Deoarece, dintre toate sărbătorile de peste an, Crăciunul ne amintește cel mai mult de valoarea familiei și a prietenilor. În fața bradului, înconjurați de miros de portocale și scorțișoară, toate micile animozități de peste an par să dispară. Crăciunul este cu adevărat sărbătoarea care ne aduce pe toți împreună și ne pregătește pentru un Revelion de poveste, în speranța unui Nou An perfect. 


tablou canvas cu tematica de Craciun
Tablou canvas cu tematică de Crăciun


Sigur, poți alege varianta ușoară și să le faci cadou celor dragi ceva convențional: un voucher într-un magazin de cosmetice sau un cadou generalist (un parfum, o sticlă de vin, un set de lumânări parfumate). Sunt însă acestea idei de cadouri pentru Crăciun care vor trezi emoție? Noi credem că nu. Cei dragi primesc aceste tipuri de cadouri în toate ocaziile de peste an. În plus, să fim serioși! Cine nu are deja un sertar plin cu lumânări parfumate acasă? Cine vrea să schimbe parfumul sau vinul preferat cu ceva primit cadou? Cu siguranță, dacă vrei să oferi un cadou bine-primit, care să provoace, emoție, trebuie să alegi altceva. 

Ceva unic. 

Ceva care să reprezinte relația ta cu persoana care va primi cadoul. 

Ceva care să provoace amintiri dragi și emoții la fiecare folosire. 

Ai nevoie de un cadou cu adevărat special pentru a celebra Crăciunul așa cum se cuvine. 


felicitare cu tematica de Craciun
Felicitare cu tematică de Crăciun, text și imagine


Oferă cadouri personalizate de acest Crăciun și vei simți o emoție diferită la cei dragi! Vei simți o conexiune cu adevărat unică, perfectă pentru Sărbătoarea Crăciunului. 


cana persoanlizata de Craciun
Cană personalizată cu poză cu tematică de Crăciun


Cum alegi cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru Crăciun? Găsești ghidul mai jos! 
 

GHID: Cum alegi un cadou personalizat de Crăciun online?


Un cadou perfect este memorabil, amuzant, unic și adresat destinatarului în cel mai personal mod. Află în continuare cum alegi un cadou personalizat de Crăciun online!
 

Pasul 1. Organizează-te din timp pentru a avea acces la cele mai bune cadouri online de Crăciun


Nu vrei să fii stresat că nu ajunge curierul cu comanda înainte de Crăciun, pentru că ai plasat comanda pe 22 decembrie, nu? Nici nu vrei să constați că ai cheltuit deja bugetul și nu prea mai ai bani pentru cadouri. Așa că cel mai bine este să te organizezi din timp. Cum anume?

Fă o listă cu numele tuturor celor cărora vrei să le oferi un cadou de Crăciun. Pe lângă familie și prieteni, nu uita de alte persoane dragi: colegi de muncă, profesori, mentori, poate chiar vecini care au fost drăguți cu tine (sau pe care vrei să îi transformi în vecini drăguți cu tine 😈). 

După ce ai lista cu nume, trece în dreptul fiecăruia suma pe care ești dispus să o cheltuiești cu fiecare pentru cadourile de Crăciun. În acest fel, te asiguri că ai o viziune de ansamblu asupra bugetului necesar, însă în același timp te asiguri că echilibrezi bugetul pentru cadouri astfel încât să îți mai rămână bani și pentru petrecerea de Revelion. 


tricou cu caine pentru Craciun
Tricou personalizabil cu câine și tematică de Crăciun
 

Pasul 2. Caută cadouri personalizate de Crăciun online


În continuare, ai nevoie de idei pentru fiecare în parte:
  • idei de cadouri online pentru familie, 
  • idei de cadouri online pentru prieteni, 
  • idei de cadouri online pentru colegi etc.
Este preferabil să cumperi cadouri personalizate online de Crăciun dintr-un singur loc, așa încât să primești un singur colet și să beneficiezi de toate reducerile oferite de acel magazin online de cadouri personalizate. Cu siguranță, din gama extinsă de cadouri personalizate online de la Deyu.ro, vei găsi ceva potrivit pentru fiecare persoană dragă în parte, la cel mai prietenos preț posibil!


cos cadou de Craciun online
Coș cadou pentru Crăciun

 

Pasul 3. Simte emoția odată cu cei dragi, oferind cadouri perfecte pentru Crăciun!


Următorul pas este oferirea cadoului personalizat de Crăciun fiecărei persoane dragi în parte. Ambalează-l frumos, poate în hârtie de cadouri cu tematică de Crăciun sau într-o punguță de cadouri adecvată perioadei și oferă-l în cadrul cinei festive de Crăciun, cu ocazia unei întâlniri plăcute sau lasă-l pur și simplu sub bradul persoanelor dragi, ca un adevărat Moș Crăciun incognito. 


perna cu poze pentru Craciun
Pernă personalizată cu fotografii și text pentru Crăciun


Dacă oferi cadoul de Crăciun personal, nu uita să zâmbești și să privești în ochi persoana dragă. Cu siguranță, vei primi înapoi exact același zâmbet entuziasmat și plin de emoție. Dacă lași cadoul sub brad, fii 100% sigur că zâmbetul și emoția vor fi pe fața destinatarului atunci când va deschide cadoul perfect ales de tine! 


rama foto cadou Craciun
Ramă foto personalizată cu tematică de Crăciun


Vezi mai jos câteva idei de cadouri perfecte pentru Crăciunul acesta! Te așteptăm pe Deyu.ro pentru idei și modele variate de cadouri personalizate și discounturi unice pentru clienții noștri! 
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00, Sambătă - Duminică: ÎNCHIS

0765566919 office@deyu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!